Per Segway Personal Transporter (PT) verplaatsen ze zich door het centrum van Almere: het Welkom Team. Deze gastheren en -dames zijn als een mobiel informatiepunt voor bezoekers aan de stad.
Ieder jaar wordt in Las Vegas de Consumer Electronics Show (CES) gehouden. Deze beurs is het grootste event op het gebied van consumentenelektronica. Ook Segway zal aanwezig zijn met een stand van maarliefst 162 vierkante meter.
Tags: Segway, CES
Van 6 tot 8 december was Segway aanwezig tijdens het jaarlijkse Borderpol Global Forum in Boedapest. Tijdens deze dagen vond er een congres plaats voor politici, ambtenaren en het bedrijfsleven die zich bezig houden met het beveiligen van grenzen.
Tags: Segway, Segway PT
Vanaf 1 februari is E-Milers.com op zoek naar een MER-student (of vergelijkbare opleiding) die het leuk lijkt om stage te komen lopen op het kantoor in 's-Hertogenbosch.
Het Radboud UMC bestaat uit verschillende gebouwen op één campus. Tot voor kort reden beveiligers en onderhoudsmonteurs met auto’s rond op het terrein om zichzelf tussen de gebouwen te verplaatsen. Niet effectief en ook niet goed voor het milieu. Met de ingebruikname van vier Segway PT's zijn deze problemen opgelost.
De Ninebot One is de nieuwste one-wheel sensatie van Segway - Ninebot Nederland! Jij krijgt voor 4 maanden gratis een Ninebot One ter beschikking om de vetste stunts uit te voeren en te filmen!
Robin Huijgen (39) is per 1 februari in dienst getreden bij Segway Nederland als Salesmanager. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoop van Segway Personal Transporters, de onlangs in het assortiment opgenomen producten van het Chinese Ninebot en Genny Mobility producten.
Op 4 januari 2016, heeft Segway Inc. uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten aangekondigd. Na een langdurig proces van onderzoek en ontwikkeling, is Segway Robotics nu officieel onderdeel van de activiteiten van Segway Inc.
Blogbericht door Niek van den Adel, schrijver van het boek Crash. Niek beschrijft zijn ervaring met de Genny.
Eerder dit jaar heeft het Chinese bedrijf Ninebot, Segway Inc. overgenomen. Beide merken blijven onder eigen naam voortbestaan. Het nieuwe bedrijf richt zich voornamelijk op onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en service in de sector van elektrische persoonlijke vervoermiddelen voor de korte afstand.
Tags: Segway, Ninebot
De Segway Patroller productlijn is uitgebreid met de SE-3 Patroller. Dit vervoermiddel is bedoelt voor politie- en beveiligingswerkzaamheden waarbij nóg meer zichtbaarheid is vereist dan de Segway PT Patroller nu al biedt.
Vandaag is rood, de kleur van mijn Segway. Marco Borsato neemt voor het eerst zijn eigen Segway PT in gebruik. "Ik denk dat dit de toekomst is” zegt Marco als hij op zijn Segway PT de lift van het Ziggo Dome uitrijdt.
1 van 2